Özveren İlkokulu
ÖZVEREN MAH. ÖZVEREN KÜME EVLERİ ÖZVEREN ILKOKULLU BLOK NO: 86 BİRECİK / ŞANLIURFA
0(414) 652 66 99

VİZYON

Tüm paydaşlarımızla; İŞTE BU BİZİM OKULUMUZ!, ÇEVREMİZİN EN İYİ İLKOKULU diyebileceğimiz, her alanda başarılı, çağdaş, demokratik ve bilimsel bir okul yaratmak istiyoruz...

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, ülkemizin Mustafa Kemal Atatürk ün hedef gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine çıkmasında görev alacak bireylerin yetişmesinde, öğrencilerin yeteneklerine ve gereksinmelerine uygun bir eğitim hizmeti sunmak, sosyal, kültürel ve ekonomik gereksinmelerini karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak bu doğrultularda okulda eğitim öğretimin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

TAM GÜN

SOBA-KÖMÜR